Kalendariet är preliminärt och kan ändras beroende på samhällsläget.

SEPTEMBER

Klostermuseum öppet tors-sön kl. 11-17. Temaguidningar kl. 12 & 15

15 aug – 15 okt   Konstutställning på Klostermuseum: Ingrid Schöön Holmberg, ”Hållplatser”

OKTOBER

Klostermuseum öppet lördagar kl. 12-17.30. Guidning ”Från kungapalats till kulturmiljöarv” kl. 12.30.

9-10 okt     Birgittadagen, FRAMFLYTTAD seminariedag på temat ”Kända och okända medeltida östgötar”. Birgittastiftelsens 100-årsjubileum. På Birgittastiftelsens styrelsemöte 30/3 beslutades att flytta jubileumsfirandet till den 9 och 10 oktober. På grund av samhällsläget flyttas eventet till nästa år.

24 okt – 1 nov     Höstlovsöppet dagligen kl. 11-17. Tema: Kungapalats och riddartid.

24 okt     Vernissage konstutställning på Klostermuseum: Margita Dahlström och Karin Ward