Entré och priser

Entré

Museet ligger i det s.k. Folkungaättens palats, ett kungligt palats som byggdes på 1260-talet. I byggandshistorien är det en viktig byggnad, inte bara för Sverige utan för hela Europa.

Vuxen: 80:-
Ungdom: 8-17 år: 40:-
Barn t.o.m. 7 år gratis

Vi accepterar de flesta konto- och kreditkort samt Swish.

Rabatter

Kulturarvskortet ger halva priset på entré. Vill man även ha guidad tur betalar man först halva priset på entrén och sedan tillkommer en avgift på 50 kr för guidad tur.

Medlemmar i Birgittastiftelsen har fri entré. Se Birgittastiftelsens webbsida för mer information om vad som ingår i medlemskapet.

Medlemskort Sveriges Museer har fri entré.

Innehavare av Kulturarvskortet får 50% rabatt på entrépriset

Med reservation för eventuella justeringar.

För frågor kontakta Klostermuseum:
Mejl: info@klostermuseum.se

Aktuella öppettider