Mysterievandring I Rosens Namn

Mysterievandring “I Rosens namn” När dörrarna öppnas till Sancta Birgittas Klostermuseeum kliver ni in i en spännande historisk värld och en vacker kapitelsal upplyst av lyktor. Munken berättar med stor inlevelse om det stora mysteriet och ni börjar sedan er jakt efter ledtrådar med endast lykta som ljus. När ni funnit ledtrådarna sätts hjärncellerna på prov. Nu gäller det att med hjälp av medeltida symboler, koder, chiffer och gåtor finna svaret på det stora mysteriet.

Pris och info:

Möt sex stycken historiska personligheter.
Tidsåtgång: Ca 60 min.

Fram till kl.18.00